“Efektet” e karantinës, çmenduritë e njerëzve teksa hedhin plehrat

08/04/2020 17:30

Koronavirusi ka paralizuar të gjithë rrjedhën e jetës dhe si rrjedhojë ka detyruar qytetarët të izolohen në shtëpi. Në disa vende, përfshirë edhe Shqipërinë, ata lejohen që të dalin vetëm për të bërë pazar, për të blerë ilaçe apo për të hedhur plehrat.

Mirëpo, duket se disa qytetarë e kanë shfrytëzuar këtë liri-dalje për të eksperimentuar me veshjet e tyre dhe një shembull të tillë e ka ndjekur një pakicë e vogël në Australi.

Në foto-galerinë e mëposhtme shikohen disa nga momentet më të “çmendura” gjatë hedhjes së plehrave.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel