Modele, moderatore, balerinë por së fundmi do të zbulojmë një tjetër “talent” të Alesia Bamit, futbollin. Gjerësisht në rrjete sociale ka nisur një sfidë me “letra higjenike” dhe me anë të saj të bësh palexho.

Mirëpo, duket sikur dhe Alesia Bami nuk i ka “shpëtuar” kësaj sifde. Nën shoqërimin e muzikës, bukuroshja brune arrinë të bëj disa palexho me këmbë.

Por klasi i saj arrin kulmin teksa bën dhe disa veprime akrobatike me ndihmën e “gjoksit”. A ka ndonjë konkurrent për Alesian?

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Top Channel