I prekur me CoVid-19, Dybala flet nga karantina: S’mbushesha me frymë, me dhembnin muskujt…

27/03/2020 17:32

Paulo Dybala rezultoi pozitiv në testin për Koronavirusin disa ditë më parë dhe po e kalon periudhën e detyrueshme të karantinës në shtëpinë e tij bashkë me partneren Oriana.

Edhe pse i izoluar, sulmuesi argjentinas është i prirur të mbajë kontakte me tifozët:

“Pas disa simptomave të forta, që kam pasur para disa ditësh, tani jam mirë. Mund të lëviz dhe gjithashtu po mundohem të bëj disa ushtrime”, – shpjegoi argjetinasi përmes Skype në një lidhje të drejtpërdrejtë me “A Casa Con La Juve”.

“Kur përpiqesha të bëja diçka, më kisha vështirësi në frymëmarrje dhe pas 5 minutash ndihesha i lodhur, muskujt me dhembnin më duhej të ndaloja,Për fat të mirë, unë dhe Oriana jemi më mirë”, përfundoi ai.

Top Channel