Qytetarët ditën e sotme u janë drejtuar dyqaneve për të marrë ushqime për fundjavë pasi që nga ora 13:00 ka filluar karantina e izolimit total 40 orësh ku asnjë dyqan nuk do të jetë i hapur dhe askush nuk do të lejohet në rrugë. Këtij orari nuk i kanë shpëtuar as furrat e bukës.

Por ka edhe nga ato qytetarë që nuk kanë pasur mundësi financiare për të marrë as ushqimet bazë.

Silvana Rika është shprehur se bashkëshortin e ka të sëmurë dhe fëmijët i ka të sëmurë, teksa i kanë hequr prej gjashtë muajsh edhe ndihmën ekonomike.

Top Channel