Frikë nga përhapja e Covid-19, izolohet edhe Argjentina

20/03/2020 07:02

Vazhdon lufta me koronavirusin. Një tjetër vend është ka bërë izolim total. Argjentina ka njoftuar që do të izolohet, kjo një masë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Të gjithë qytetarët duhet të qëndrojnë në shtëpitë e tyre dhe do dalin jashtë vetëm për të blerë ushqim dhe ilaçe. Fillimisht kjo masë do qëndrojë për muajin mars.

Numri i rasteve të koronavirusit në Amerikën Latine nuk ka arritur në atë të vendeve europiane, por qeveritë atje po marrin masa për të evituar përhapjen e Covid-19.

Top Channel