Të gjithë shifrat e Koronavirusit/ 228 mijë të prekur 86 mijë të shëruar dhe 9377 të vdekur

19/03/2020 16:15

Koronavirusi ka paralizuar thuajse çdo gjë në Shqipëri prej disa ditësh. Deri më tani kemi 65 persona të prekur dhe 2 viktima.

Vendi që ka më shumë të prekur është kina, ku numëron 80928 të prekur. Momentalisht në Kinë janë 7263 raste aktive 3245 kanë ndërruar jetë dhe 70420 persona janë shëruar.

Vendi i dytë më me shumë vdekje dhe që është vatra më e nxehtë për momentin është Italia, me 35713 raste në total, 2978 të vdekur dhe 4025 të shëruar.

Sa u përket shifrave në të gjithë botën janë:

228693 raste në total, 9905 raste të reja vetëm gjatë ditës së sotme, 434 viktima deri më tani, 86254 persona janë shëruar, 133062 janë rastet aktive dhe 6942 janë në gjendje kritike.

Top Channel