Një përqafim, një shtrëngim duarsh apo dhe një puthje, njihen gjerësisht në botë si zakone të takimit. Por këto kohë si pasojë e koronavirusit, kjo traditë duhet të minimizohet sa më shumë të jetë e mundur.

Një nga këshillat që po dëgjohet gjerësisht këto kohë nga Organizata Botërore e Shëndetit, (OBSH) por jo vetëm, është që të mbajmë një distancë nga njëri-tjetri. Dhe kësaj këshille, njerëzit në të gjithë botën janë duke iu përmbajtur me “fanatizëm”.

Fotot e mëposhtme e dëshmojnë një gjë të tillë, për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

FOTO GALERI
2/15

Top Channel