Pak pas orës 18:00, në rrugë nuk ka automjete dhe janë shumë të paktë njerëzit të cilët lëvizin në zonën qendrore të Korçës.

Por ndërsa ka ende nga ata që vazhdojnë të mos reflektojnë e kundërta ndodh me baret, restorantet të cilat vazhdojnë të mbyllura.

Ndjekim vëzhgimin që gazetarja jonë, Dhorjela Cule, ka kryer në qytetin e Korçës.

Top Channel