Koronavirusi duket se ka paralizuar të gjithë rrjedhën e jetës. Si pasojë e pandemisë globale shumë shtete e kanë shpallur gjendjen e jashtëzakonshme dhe si rrjedhojë shumë shërbime private dhe publike janë mbyllur, deri në një urdhër të dytë.

Ndërsa qytetarëve i është kërkuar që të qëndrojnë në shtëpi dhe të dalin nëpër rrugë vetëm për të kryer nevoja jetike, siç janë ushqimet apo ilaçet. Mirëpo, fotot e mëposhtme tregojnë disa ide kreative për të kaluar kohën e izolimit në shtëpi.

Të luash tenis, të hamendësosh sikur je duke notuar me një skejdbord, të përdorësh një rul letrash higjienike në vend të një topi për të xhongluar, janë disa nga idetë që mund të vendosni në zbatim këtë periudhë. Për më shumë ju ftojmë të shikoni fotot e mëposhtme.

FOTO GALERI
2/9

Top Channel