31 raste të reja me covid-19 janë regjistruar sot në Greqi.

418 raste numërohen gjithsej.

Raportohen se 13 persona janë në gjendje të rëndë nga 71 persona në spital dhe në total 6000 teste janë kryer.

64 prej rasteve nuk dihet si e kanë marrë virusin.

Ndërkohë që nga nesër ndalohet përqëndrimi i më shumë se dhjetë personave së bashku në vende publike.

Top Channel