Shumë qytetarë, të cilët kanë qëndruar sërish në radhë para policisë së shtetit janë shpërndarë nga uniformat blu, të cilat nuk lejojnë tubime të tilla.

Të gjithë ata kërkojë shpjegime sa i takon marrjes së një autorizimi.

E gjitha kjo ka sjellë reagimin e drejtorit të policisë rrugore, i cili i ka shpjeguar qytetarët përmes një autoporlanti, duke ju thënë se duhet të aplikojnë në adresën policia rrugore @ asp.gov.al. por duke qenë se ka shumë kërkesa dhe fluks kjo ka sjellë edhe vonesa në kthimin e përgjigje nga policia.

Së bashku me uniformat blu edhe forcat e ushtrisë.

Top Channel