Serge Telle, kryeministri i Monakos ka rezultar gjithashtu pozitiv për koronavirusin e ri.

Sipas një deklarate të qeverisë, ai nuk është shumë simptomatik dhe duket se është në gjendje të mirë shëndetësore.

Testi i Z. Telle u konfirmua të hënën, dhe ai është në shtëpi duke kryer punën e tij përmes video-konferencës.

Ai është personi i 9-të në shtetin e vogël që del pozitiv.

Top Channel