Gjykata e Lartë ruse aprovon planin e reformës së Putin për të qëndruar president deri në 2036

16/03/2020 16:06

Gjykata kushtetuese e Rusisë sapo ka aprovuar amendamentet e propozuara nga presidenti Vladimir Putin për ligjin bazë të vendit, i cili mes të tjerash i jep atij opsionin për të qeverisur dhe për dy mandate të tjera.

Gjykata publikoi vendimin nëfaqen e saj të internetit dhe menjëherë e dërgoi vendimin te Putin, i cili tashmë pritet të qeverisë deri në 2036.

Zhvillimi vijon …

Top Channel