Ndërkohë ne vëzhguam në disa nga tregjet e kryeqytetit ku duket se çmimet e produkteve janë rritur.

Portokallët dhe limonat kanë pësuar rritje çmimesh këto ditë duke qenë se janë agrumet me të konsumuara këtë ditë. Kështu sot një kg limona tregëtohet për 260 lekë kurse një kg portokallë 120 lekë.

Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetarja Juli Ristani.

Top Channel