Dje ishte dita e dytë e masave parandaluese ndaj përhaphjes së koronavirusit.

Është ndaluar lëvizja pothuajse në të gjothë territorin ku lejohet të lëvizin vetëm makinat e shërbimeve.

Edhe Korça është në vetëizolim. Por banorët nuk qëndruan në shtëpi dhe këtë të shtunë iu drejtuan kodrave të qytetit për shëtitje dhe vrap.

Top Channel