Nisur nga situata globale, shkaktuar prej Covid-19, Greqia sapo ka vendosur mbylljen e kufijve me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Korrespondentët e Top Channel-it bëjnë me dijeni se për pak do të vendoset edhe mbyllja e kishave dhe institucioneve fetare. Aktualisht lejohen vetëm shtetasit grekë të kthehen në atdhe dhe emigrantët që kanë leje qëndrimi të vlefshme.

  Greqi/ Nga sot sekuestrohen të gjitha maskat, barnat dhe dezinfektantët
  Ministria greke: Për ata që plotësojnë afatin e qëndrimit në Shengen, s’ka shtyrje afati
  Koronavirusi/ Greqia shtrëngon masat, njerëzit në supermarkete të mbajnë jo më pak se 2 metra distancë

Top Channel