Sot 12 vite më parë ndodhi një ndër tragjeditë më të mëdha. Në fshatin Gërdec u dëgjua një shpërthim i fuqishëm ku pati të vdekur dhe të plagosur.

Në atë shtëpi jetonte një grua që priste të bëhej sërish nënë. Një 3-vjeçar luante në oborrin vetëm pak metra larg repartit të vdekjes. Ajo ishte shtëpia e prindërve dhe vëllait të Afrim Deliut, i cili prej 3 muajsh gjendej në Afganistan.

Top Channel