Një punonjës i infektuar me koronavirus, mbyllet redaksia e “La Stampa” në Itali

12/03/2020 16:44

Redaksia e gazetës “La Stampa” në Torino të Italisë është mbyllur, pasi një punonjës rezultoi i prekur nga koronavirus.

Kompania mediatike informoi autoritetet, të cilët filluan dezinfektimin e redaksisë si dhe kontrollin e të gjithë punonjësve.

Gjithsesi, “La Stampa” informon se do të vijojë të informojë online lexuesit dhe se do të rifillojë aktivitetin pas kontrolleve shëndetësore të të gjithë stafit.

Italia ka mbyllur çdo aktivitet në vend, duke lënë funksionale vetëm markete ushqimore dhe farmacitë, ndërkohë numri i personave të infektuar vijon të jetë alarmant.

Top Channel