Vuçiç kollitet gjatë konferencës për media, thotë se shumëkush do të gëzohej të ishte coronavirusi

11/03/2020 17:41

Presidenti i Republikës së Serbisë Aleksandar Vuçiç sot u kollit shumë pasi piu ujë.

Ai u kollit për më shumë se dhjetë sekonda dhe ky ishte një çast i mundimshëm për të
Vuçiç tha se ai u kollit vetëm pasi pinte ujë.
“Unë vetëm u kollita, për të mos u shqetësuar, nuk është coronavirusi. E di se shumë do të ishin të lumtur nëse do të ishte një coronavirus, por nuk është”. tha ai.
Deri më tani, 12 raste të infeksionit me coronavirus janë raportuar në Serbi, dhe janë futur në karantinë.


Telegrafi

Top Channel