Vatikan- Sheshi ”Shën Pjetri” dhe bazilika e tij janë mbyllur për shkak të masave të ndërmarra për të frenuar përhapjen e koronavirusit.

”Brenda Vatikanit, farmacia dhe supermarketi do të qëndrojnë të hapura, ndërsa dyqanet e dhe mensa për stafin do të mbyllen”, thuhet në një deklaratë.

Sipas udhëzimit masat do të jenë të vlefshme deri më 3 prill, kështu që ato kanë kohëzgjatje të njëjtë me kufizimet mbarëkombëtare të miratuara nga qeveria italiane dje në mbrëmje.

Top Channel