Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, priti ambasadorin e Shqipërisë në Ankara, Kastriot Ribo.

Erdoğan priti Ribon në Kompleksin Presidencial, ku i pranoi letrat kredenciale të ambasadorit të ri shqiptar.

Pasi Ribo njoftoi familjen dhe disa pjesëtarë të ambasadës me presidentin Erdoğan, më pas kaluan në fotografim.

Ndërkohë, pasi Ribo zgjati dorën për t’u përshëndetur, Erdoğan i tha “Korona” dhe e përshëndeti duke e vendosur dorën në gjoks./AA/

Ambasadori i Shqipërisë në Ankara i dorëzon letrat kredenciale presidentit Erdoğan

Ambasadori i Shqipërisë në Ankara i dorëzon letrat kredenciale presidentit Erdoğan http://v.aa.com.tr/1760884

Posted by Anadolu Agency Shqip on Tuesday, March 10, 2020

Top Channel