Mbyllja e shkollave dhe çerdheve/ “Pushim edhe njërit prind”, qeveria pritet të japë vendim

10/03/2020 14:22

Pas mbylljes së të gjitha shkollave, kopshteve dhe çerdheve nga qeveria, pritet t’i jepet që qeveria të japë pushim edhe për një nga prindërit.

Akoma nuk është e konfirmuar, por mësohet se Qeveria ka gati vendimin për pushimin e njërit prej prindërve, në mënyrë që të kujdesen për fëmijët, që nuk do të shkojnë në shkolla, kopshte e çerdhe, pas mbërritjes së koronavirusit në Shqipëri.

Kujtojmë se një gjë e tillë u propozua ditën e djeshme nga kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

Top Channel