Koronavirus, Mediaset pezullon programet e njohur televizive

10/03/2020 21:55

Koronavirusi në Itali ka ndikuar edhe në media. Së fundmi Mediaset pavendosur që të pezullojë disa programe informimi konkretisht “# CR4 La Repubblica delle Donne”, “Domenica Live” dhe “Verissimo”.

Në të njëjtën kohë, programet informative që do të mbeten janë vetëm “Morning Five” deri në “Pasdite në pesë”, programe këto që do të përqendrohen gjithnjë e më shumë në tema që lidhen me lajmet për koronavirusin.

Ndërkohë kompania ka vendosur të përqendrojë forcën e saj gazetareske, teknike dhe prodhuese në përmbajtjen e lajmeve në nivelin më të lartë të informacionit.

“Për të garantuar informacion të vazhdueshëm dhe të plotë për çështjet më të rrepta aktuale dhe për emergjencat e Coronavirus, Mediaset ka vendosur të përqendrojë fuqinë e saj gazetareske, teknike dhe prodhuese në përmbajtjen e lajmeve “hard news”, ato me nivelin më të lartë të informacionit.” thuhet në  një njoftim nga Mediaset.

Top Channel