‘British Airways’ anulon gjithë fluturimet me Italinë deri më 4 prill

10/03/2020 12:19

British Airways ka anuluar sot të gjitha fluturimet në dhe nga Italia deri në 4 Prill për shkak të koronavirusit.

Linja ajrore tha që kishte ndalur 60 fluturimet e saj në ditë për në Milano, Venecia dhe Romë.

Kushdo që ka prenotuar për të udhëtuar në ose nga vendi i goditur nga koronavirus mund të rishikojë në një datë të mëvonshme ose të ketë një rimbursim të plotë.

BA ka ndërmarrë hapin ekstrem ndërsa Qeveria ndryshoi këshillat e saj për udhëtimin në Itali mbrëmë, pasi kryeministri Giuseppe Conte mori vendimin për masa më të rrepta.

Një zëdhënës tha: ‘Në dritën e njoftimit të qeverisë italiane dhe këshillave zyrtare të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, kemi kontaktuar me të gjithë klientët që do të udhëtojnë sot.

‘Ne kemi azhurnuar politikën tonë për t’u dhënë klientëve më shumë mundësi dhe fleksibilitet. Çdo udhëtar për shkak të fluturimit drejt Italisë nga tani deri në 4 Prill mund të shohë përsëri në një datë të mëvonshme deri në fund të majit, të transferojë destinacionin e tyre në Gjenevë ose Cyrih ose të marrë një rimbursim të plotë.

Top Channel