Trump minimizon ndikimin e koronavirusit në jetën e amerikanëve: “Asgjë nuk është ndalur”

09/03/2020 21:58

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, duke u përpjekur të mos i japë rendesi rrezikut nga koronavirusi vrasës, ka kujtuar se vetëm vitin e kaluar, 37 mijë amerikanë kanë vdekur nga gripi i zakonshëm.

Këto statistika sipas tij, variojnë nga 27 mijë në 70 mijë për vit.

“Asgjë nuk është ndalur, jeta dhe ekonomia vazhdojnë. Në këtë moment janë 546 raste të konfirmuara me koronavirus, me 22 vdekje. Mendoni rreth kësaj!”, ka shkruar Trump në Twitter.

Top Channel