Ketë të diel rikthehet Portokalli në ekranin e Top Channel për ti dhuruar edhe njëherë tjetër të gjithë shqiptarëve humor dhe të qeshura në familjet e tyre.

Sezoni i 33 do të jetë po aq ndryshe dhe i veçantë sa çdo sezon tjetër që ofron spektakli më i madh i humorit me risi dhe mbi të gjitha personazhe të rinj.

1 Marsi do të jetë fillimi i një sezoni tjetër për aktorët që kanë ditur të depërtojnë në mendjen dhe zemrat e shqiptarëve duke u shndërruar në programin e tyre të preferuar, ndaj mbetet për tu parë shkëlqimi i tyre edhe këtë herë.

Top Channel