Karnavale në Shkodër/ Kulmi i festës, djegia e dordolecit që “largon” të këqijat

21/02/2020 13:29

Për 3 ditë me radhë, në Shkodër do të organizohen karnavalet.

Një traditë e nisur 159 vite më parë dhe që vijon deri në ditët e sotme. Për më tepër ndiqni lidhjen direkte me gazetarin tonë Klodian Zhivani, gjatë edicionit informativ të orës 12:00.

Top Channel