Juri Kim: Ja arsyeja përse Shtetet e Bashkuara do të themelojë një akademi transparence amerikano-shqiptare

20/02/2020 20:34

Ambasadorja e SHBA-ve Juri Kim ka reaguar me anë të një statusi në Twitter duke publikuar një intervistë të Luigi Sorecas të dhënë për gazetarin Muhamed Veliu.

Ajo shkruan:

?? | “Transparenca dhe llogaridhënia janë thelbësore. Kjo është arsyeja përse dhurimi i Shteteve të Bashkuara do të themelojë një akademi transparence amerikano-shqiptare në mbështetje të qeverisjes transparente, qeverisjes që iu përgjigjet qytetarëve, trajnimit kundër korrupsionit dhe reformës në drejtësi”. Ambasadorja Yuri Kim: https://bit.ly/2ukjCZ0

Top Channel