​Hyseni: Nënshkrimi letrave për hekurudhat dhe autostradën, hap në drejtimin e duhur

14/02/2020 11:11

Ish ministri i Punëve të Brendshme, tash anëtar i kryesisë së LDK-së, Skender Hyseni, duke komentuar letrën e Sekretarit amerikan, Mike Pompeo, ka thënë se ajo është shumë e kjartë dhe se dialogu Kosovë-Serbi, në thelb ka njohjen e ndërsjellë midis këtyre dy shteteve.

Sipas tij, koordinimi i ngushtë me SHBA-në dhe BE-në është jetik.“Nënshkrimi, sot në MSC, i edhe dy letrave të shprehjes së qëllimit, atë për hekurudhat dhe atë për autostradën është edhe një hap në drejtimin e duhur”, ka shkruar ai.

Top Channel