E para grua shqiptare dhe me shami që shënon dy rekorde Guinness: Më janë dashur …

12/02/2020 19:00

Arbnora Fejza, gruaja e parë shqiptare që ka shënuar dy rekorde Guinnes, ishte e ftuar ditën e sotme në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon.

Pas lules më të madhe në botë me përbërje letre, emri i Arbnorës u fut sërish në librin e rekordeve Gurinness për realizimin e vazos më të madhe në botë prej letre.

Arbnora tregoi se i janë dashur plot 69 mijë copa letrash dhe 13 ditë për t’i siguruar ato, ndërsa bashikimi i pjesëve është bërë pa ngjitës.

Top Channel