Pedagogia e njohur Iris Luarasi foli në Open në Top Channel për PR që bën qeveria dhe e konsideroi këtë diçka normale.

‘Ta shikojmë në aspektin komunikativ. E dimë shumë mirë që qeveria dhe opozita bëjnë PR dhe nganjëherë paguajnë kompani të huaja miliona euro dhe dollarë.

Unë  e kam shikuar ligjin dhe për makinat luksoze nuk ndalohesh kur nuk je pjesë e 3 pikave të paraqiten në ligj. Edhe në aspektin komunikativ nuk ka ndonjë problem. Jemi në një fushatë por nuk është problem sepse fushata pa rezultate kthehet në boomerang. Edhe nuk mendoj që person e PR në qeveri nuk i parashikojnë ato’- tha Luarasi.

Top Channel