Ne jemi më shumë sesa të fiksuar për t’i parë njerëzit e famshëm përmes pajisjeve tona të internetit, por në shumicën e rasteve, nuk mund të themi se sa të gjatë janë ata.

Takat e larta dhe truket për t’u dukur më të gjatë në fotografi e bëjnë lartësinë e këtyre personave të famshëm të mos zbulohen, kështu që mënyra më e mirë për të krijuar një ide mbi lartësinë e tyre është duke e kundërshtuar pamjen e tyre me fytyrat e tjera të njohura.
Në këtë mënyrë, ne mund të bëjmë një krahasim që na tregon pak më shumë për gjenet e tyre, sipas Telegraf. Bright Side ka zgjedhur imazhet e disa personave të famshëm, lartësia e të cilëve është mbi mesataren.
Ja fotot e tyre

FOTO GALERI
1/22
1. Julia Roberts 1.72

Top Channel