Një vajzë është raportuar si e zhdukur në Pejë.

Sipas Policisë, ajo ka dal nga shtëpia që nga data 4 shkurt dhe nuk dihet vendndodhja e saj, e cila sipas vëllait të saj edhe më parë tri herë ishte larguar nga shtëpia.

Njësitë policore janë duke u marrë me rastin.

Top Channel