Fishekzjarret masive kanë qenë gjithmonë të pëlqyera nga turmat, por video e gjashtë gjuajtësve amerikanë A-10 Warthogs që fluturonin në formacion prapa një avioni çisternë, prodhuan një pamje të lavdishme pranë ishujve të Palmës në Dubai.

Nuk mungonin komplimentet por disa nga lexuesit nuk bindeshin duke pretenduar se ishte një simulim kompjuterik dhe në fakt me shikim të lirë shqetësimet e tyre duken reale. Por forcat ajrore thanë se A-10 ishin modifikuar me serbatorë të mëdhenj para ngritjes deh se çdo fishekzjarr i lëshuar prej tyre kushtonte 35 dollarë, ndërsa një shpërthyese e vetme kishte 30 të tilla, duke llogaritur një total prej 6300 dollarësh .

 

 

View this post on Instagram

 

6 Hawgs + flares + Palm Islands, Dubai UAE = AWESOME! . Thanks for the video @shanedalton1

A post shared by COMBAT LEARJET (@combat_learjet) on

Top Channel