Automjeti Caddy i Volkswagen është dizajnuar për herë të parë dhe kompania zbuloi se si do të duket modeli i ri.

Vetura ishte “planifikuar” për në fund të shkurtit, dhe siç e shohim në këtë pikë stili i saj do të jetë pak më i “rafinuar” sesa më parë, dhe do të jetë në gjendje të gjendet në versionin “familjar” dhe në versionin “dërgesë”, transmeton KosovaPress.

Duke gjykuar nga VW, kjo automjet komercial do të jetë paksa ndryshe nga paraardhësit e tij, me dimensione pak më të mëdha, veçanërisht kur bëhet fjalë për enterierin dhe çatinë panoramike.

Caddy i ri do të ketë një përparësi të veçantë me dritat LED, kështu që do të ketë një pamje pak më dinamike ndërsa dritat e pasme janë më të gjata dhe më të holla sesa në modelet e mëparshme.

Përfitimet teknike të këtij modeli janë të panjohura në këtë kohë, dhe VW pritet të nxjerrë si versionet e benzinës ashtu edhe ato me naftë.

Top Channel