Top Talk: Mjeku Arjan Harxhi ja sa e rrezikuar është Shqipëria nga koronavirusi

28/01/2020 19:46

Në studion e Top Talk ditën e sotme ka qenë i ftuar mjeku Arjan Harxhi, ku ka folur se sa e rrezikuar është Shqipëria nga koronavirus.

Unë mendoj se me aq sa janë, është e mundshme që për çdo udhëtarë që ka në atë listën e vet që vjen nga zonat e infektuara. Çdo udhëtar i tij mund të identifikohet dhe të mbahet në vëzhgim.

Në çdo aeroport ndërkombëtarë këto udhëtarë plotësojnë një formular në lidhje se sa të ekspozuar kanë qenë ndaj këtij virusi.

 

 

Top Channel