Një nga monumentet më të famshme natyrore është shembur nga tërmeti në Porto Riko, i cili ka shkaktuar shumë dëme materiale si dhe viktima.

Një nga monumentet më të famshme natyrore është shembur nga tërmeti në Porto Riko, i cili ka shkaktuar shumë dëme materiale si dhe viktima.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel