Mungesa e formimit të qeverisë në Kosovë, Bashkurti flet në Top Talk: Dështimi është shpërdorim i besimit të popullit

24/12/2019 18:01

Në emisionin “Top Talk” ka qenë i ftuar ish-ambasadori Lisen Bashkurti ku ka folur për Minishengenin Ballkanik si dhe për mungesën e formimit të qeverisë së Kosovës.

Në qoftë se palët nuk arrijnë marrëveshje për bashkëqeverisje, të dy palët injorojnë vullnetin e popullit dhe qytetarëve të Kosovës.

Vullneti i qytetarëve ka qenë i tillë që ka votuar dy forcat kryesore për bashkëqeverisje.

Top Channel