Me festat e fundvitit kompania Billa rikthehet tek konsumatorët duke shndërruar tashmë në traditë ndryshimin sezonal të stokut.

Billa renditet si distributori më i madh i pllakave, parketeve, hidrosanitareve e mobiljeve në vend ku nëpërmjet çmimeve konkurrues dhe promovimit ka arritur të bëjë Shqipërinë desitancionin e preferuar edhe për klientët e vendeve fqinj.

Drejtori i marketingut Daniel Cakciri prezanton dhe ofertat e fundvitit.

“Vitin e kaluar krijuam traditën e ndryshimit sezonal të stokut , nëpërmjet çmimeve distribucionit dhe promovimit arritëm që të te bëjnë një ngjarje jo vetëm për tregun shqiptarë por edhe ato rajonal , I sollëm klientët I vendeve fqinje të blenë këtu tek ne , në Shqipëri . Sa herë përsërisim këtë praktik , Shqipëria kthehet në një epiqendër që duhet vizituar nga të gjithë klientët edhe nga vendet fqinjë. Në jemi në një moment që kemi blerë 1.8 milionë metra katror pllaka për nevojat e degëve tona në Belgjikë edhe në Spanjë, kemi mundësin të bëjmë ndryshimin e dytë sezonal për këtë vit . Klientët do të kenë mundësinë te shikojnë nga afër cilësinë dhe çmimin e produkteve, duke vizituar kompaninë nga datat 20 deri ne ditën e fundit te vitit, 31 dhjetor .Nxjerrim në ofertë 220 mijë metra në katror pllaka dhe laminate dhe 25 mije artikuj hidrosanitare që mundësojmë mobilimin me pajisje 2500 shpija .Për traditë , për respekt traditës ne do I nxjerrim këto produkte me çmimin më të mirë në Ballkan dhe klientët do të kenë mundësi që të përfitojnë duke vizituar show room -et tona nga datat 20 deri 31 dhjetor , pra deri në ditën e fundit të këtij viti . Gjithë stoku do të jetë I ekspozuar në mënyrë të tillë që të jetë sa më i prekshëm dhe real për të gjithë.”

Ofertat e fundvitit synojnë të japin një sinjal pozitiv jo vetëm për këtë industri por për gjithë ekonominë e vendit. E krijuar në vitin 2007 sot Billa është një nga shembujt më të suksesshëm të sipërmarrjes shqiptare me një shtrirje të shpejtë edhe në tregun evropian, duke hapur 3 show roome të reja në Belgjikë dhe duke aktivizuar degën e distribucionit në Spanjë.

Top Channel