Në Kosovë do të bëhet sot një tjetër përpjekje për të formuar qeverinë e re. Dy muaj pas zgjedhjeve dy forcat më të mëdha Vetëvendosje dhe Lidhja Demokrartike e Kosovës nuk kanë rëndë ende dakord për ndarjen e pushtetit.

Në edicionin informativ të orës 12:00 në Top Channel, gazetarja Alberta Hashani raportoi nga Prishtina mbi zhvillimet e fundit politike.

Top Channel