I gjendur ditën e sotme në Gjilan, presidenti i Republikës, Ilir Meta ngushëlloi dhe ndau dhimbjen me familjen Abazi, ku humbën jetën 2 vëllezër si pasojë e tërmetit të fuqishëm që goditi vendin.

“Thellësisht i prekur nga humbja e jetës së vëllezërve Shemsedin dhe Isa Abazi nga tërmeti që goditi Shqipërinë në 26 nëntor. Do të jemi gjithmonë pranë familjes Abazi!”- shkruan Meta në Facebook.

Shemsedin dhe Isa Abazi ishin duke qëndruar në Durrës, mëngjesin kur ndodhi tërmeti në Shqipëri dhe shkatërroi objektin në të cilin të ndjerët po qëndronin.

Top Channel