Udhëheqësit ndërkomntarë janë solidarizuar dhe kanë dhënë mbështetjen e tyre për vendin tonë pas tërmetit të fuqishëm që ra dje në orën e para të mëngjesit.

Edhe ish-kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras i cili dha një mesazh solidarizues në gjuhën shqipe.

hqip”- shkruan në Twitter Tsipras.

Top Channel