Përveç humbjeve tragjike të rreth 21 jetëve, Shqipëria sot ka pësuar dhe humbje në anën e kulturës historike.

Muret mijëra vjeçare të kalasë së Durrësit janë shembur pjesërisht, ndërkohë që edhe kalaja e Krujës, një nga simbolet e historisë sonë, ka pasura krisje të thella.

Kalaja a Prezës po ashtu ka marrë dëme domethënëse, por niveli i saktë i humbjes do të bëhet i ditur pas një vlerësimi të detajura të situatës.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel