Mbrëmja e sotme në emisionin “Open” u përfshi nga një debat mes albin Kurtit dhe Henri Çilit.

“Plani juaj për nxjerrjen e Kosovës nga kriza është një ideologji e majtë shumë e vjetër ose më saktë ideologji e majtë radikale”, tha Çili.

“A e keni problem planin zhvillimor nordik?”- e pyeti Kurti, Çilin.

“Po”, u përgjigj Çili.

“Atëherë kjo të transkriptohet. Plani zhvillimor nordik jo duke u marrë gati në market, por duke e provuar si model zhvillimi. Më lejoni t’ju them diçka. Ju nuk keni parë opozitë si Vetëvendosja e nuk keni për të parë një qeveri si Vetëvendosja”, iu kundërpërgjigj Kurti.

 

Top Channel