Mendonit se të provoni një trend të tillë është tepër sfiduese? Mendojeni sërish!

VIP-at tashmë po sfidojnë veten me këtë trend, që prej përdorimit të tantellës e deri tek veshjet e prera dhe modelet e thurura me grep, në mënyrë të tillë që pjesën më të madhe të linjave trupore ta lenë jashtë!

Nuk është nevoja të jeni në plazh për të parë të tilla veshje ekstravagante, mund t’i gjeni kudo, nga tapeti i kuq e deri tek postimet në Instagram.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel