Sheshi pranë Lapidarit të dëshmorëve të zonës është kthyer në një shesh depozitimi mbetjesh urbane dhe bujqësore.

Në këtë shesh hidhen mbetjet e jo vetëm mbetje urbane të bashkisë, por edhe prodhimet që u mbeten stok fermerëve.

Prej më shumë se 27 vitesh mbetjet depozitohen në këtë vend në rrugën nacionale Berat-Fier në të fshatit Sqepur  dhe sa herë ankohen  gjithnjë marrin të njëjtën përgjigje: po e zgjidhim!

 

Top Channel