Reshjet e rëna gjatë mbrëmjes së së shtunes në qytetin e Vlorës kanë sjellë sërish përmbytje.

Reshjet kanë qene me intensitet të lartë të cilat kanë vijuar pa ndërprerje prej një ore,duke bërë që disa lagje dhe rrugë të jenë përmbytur.Si gjithmonë kur ka reshje shiu ajo që mbytet e para është lagja 28 Nëntori dhe lagja e Skelës.por dhe lagje, si ajo Pavarësia, Isa Boletini kanë qenë nën pushtetin e ujit.

Edhe pse punonjësit e ndërmarrjes së Ujësjellës kanalizimeve kanë qenë në teren për hapjen dhe pastrimin e rrjetit kanalizues e kanë pas të pa mundur largimin e ujit nga rruga,po ashtu dhe hidrovori ka punuar me kapacitet të plotë,por sic duket asnjeherë nuk do të ketë zgjidhje për këto lagje dhe rrugë që sa herë ka reshje me intensitet të lartë gjenden nën ujë.

 

Top Channel