Një dem është parë duke goditur një makinë, duke bërë që njerëzit brenda të vuanin plot 15 minuta tmerri.

Ngjarja ndodhi në Indi, dhe pamjet tregojnë demin që e ngre makinën plotësisht nga toka e më pas e përplas në tokë.

Banorët u mblodhën dhe u përpoqën ta shpërqendrojnë demin, por nuk largohej nga makina, të cilën e ktheu 180 gradë.

Për fat të mirë, brenda në makinë nuk kishte njeri dhe kafsha arriti të largohet.

Top Channel