Samiti i katërt euro-arab/ Në Athinë edhe kryeministri Rama

29/10/2019 14:01

Në Athinë po zhvillohet samiti i katërt euro-arab.

Kryeministri Edi Rama ndodhet në kryeyqtetin grek ku po merr pjesë në forumin ndërkombëtar për dialog ekonomik dhe politik, një nismë e cila që prej vitit 2016 synon të identifikojë dhe promovojë interesat e përbashkëta të Bashkimit Europian dhe vendeve të botës arabe.

Këtë samit, për Top Channel po e ndjek korrespondenti Artur Bibe.

Top Channel