Oferta e Digitalb në Librazhd, çmime favorizuese për banorët e zonave të thella

28/10/2019 13:45

Plaftorma më e madhe dhe më e dashur e shqiptarëve vjen me një ofertë special për qytetarët e Librazhdit dhe sidomos zonave të thella ku mbulimi me sinjal tokësor është i pamundur dhe nevojitet patjetër abonim satelitor.

490 lekë do të kushtojë abonimi mujor në Digitalb për qytetarët e Librazhdit ndërsa i gjithë seti satelitor vjen për 4990 lekë.

Top Channel